Bebiboo suomalainen vauvanpesä

Vauvanpesä voi samalla näyttää kauniilta ja olla erittäin käytännöllinen. Tutustu tarkemmin Bebiboo vauvanpesään, joka on sellaisenaan konepestävä.

Suomessa valmistettu vauvan unipesä

Kaikki Bebiboo vauvanpesät ovat valmistettu Suomessa. Meille kotimaisuus ja kotimainen työn laatu on tärkeä tekijä. Näin voimme varmistua, että Bebiboo unipesä on laadukkaasti valmistettu, eikä se sisällä vauvalle sopimattomia aineita tai materiaaleja.

Bebiboo kotimainen vauvanpesä
Babynest vauvalle
Babynest vauvalle

Laadukkaat materiaalit tekevät Bebiboo:sta markkinoiden ykkösen

Kun valmistamme Bebiboo vauvanpesiä, niin on olemassa yksi asia, josta emme tingi. Valitsemme vain korkealaatuisia materiaaleja, jotta vauvallasi olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen olo nukkuessaan tässä vauvanpesässä. Olemme ajatelleet materiaalivalintoja pitkälle.

  • Bebiboon sisäpuoli on pehmeää hotellilaatuista puuvillasatiinia
  • Ulkokangas on jämäkkä ja kestävää kangasta, eikä lika siihen helposti
  • Vauvanpesän patja on ekologisesti valmistettu, hengittävä ja samalla vedenkestävä.

Meille on erittäin tärkeää, että Bebiboo näyttää kauniilta ja samalla se on myös käytännöllinen. Ymmärrämme myös sen, että vaippa ei pidä kaikkea sisällään, joten sen takia valitsimme vedenkestävän materiaalin patjalle. Vauvojen kanssa tulee usein sotkua, mutta Bebiboon kaikki käytetyt materiaalit kestävät konepesua.

Suomalainen unipesä Bebiboo
Suomalainen unipesä Bebiboo

Helppoutta arjen kiireeseen

Olemme ajattelleet myös sinua äitinä. Bebiboo on helppo pestä pesukoneessa – voit laittaa sen sellaisenaan pesukoneeseen. Sinun ei tarvitse edes irroittaa vauvanpesän sisustaa ennen pesemistä. Tämän ansiosta saat Bebiboon puhtaaksi sekä sisältä että ulkoa.