Toimitusehdot

Maksutavat

Bebiboo.fi verkkokaupassa ovat käytössä Checkout-maksupalvelun tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Neocard
  • Kännykkämaksu
  • Joustoraha (osamaksu)

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Bebiboo.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Itella Oy:n palveluita (Posti). Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan.
Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Bebiboo.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Bebiboo.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita. Lähetyskulut kaikkialle Suomeen on 5,90 € tilausta kohden. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Bebiboo.fi) mahdollisimman pian. Ota yhteys myyjään sähköpostilla ([email protected]). Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Jouston (joustorahan) ja mikäli tuote palautetaan myöhään, tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (kuten perintäkuluja Joustolle), ei Bebiboo.fi maksa mitään tähän liittyviä kuluja, vaan ainoastaan palautetun tuotteen maksuhinnan. Otathan tämän huomioon, jos valitset Jouston maksutavaksi – suosittelemme lähettämään kaikki palautuksen viipymättä joka tapauksessa.

Bebiboo.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista.

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille sähköpostilla ([email protected]) päätöksestä peruuttaa tilaus / tehdä palautus palautus- ja vaihtolomakkeella.

Tuotteen on oltava avaamattomassa pakkauksessa, mikäli tuote halutaan palauttaa. Toisin sanoen, muovia tuotteen ympäriltä ei ole saatu poistaa.

Palautuslomake on ehdottomasti täytettävä ennen kuin asiakas tekee palautuksen.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Bebiboo.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset, paitsi toimituskulujen osuuden, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanotosta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Bebiboo.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tavara on tullut sen käyttämisen tai käsittelyn johdosta myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta sen koko arvolla.

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen, Bebiboo.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia. Tuotteen palautuksen kustannuksista vastaa asiakas.

Palautusohje:

Ota aina yhteyttä meihin sähköpostilla ensin, jos haluat tehdä palautuksen. Sähköpostimme on: [email protected]

Kun teet palautuksen, niin muista säilyttää siitä kuitti.