Bebiboo unipesä, valkoinen

(8 tuotearviota)

149,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Bebiboo-valkoinen Osastot: ,


Kuvaus

Bebiboo vauvanpesä, tai myös unipesäksi kutsuttu tuote, on uusi Suomessa tehty tuote vauvoille. Pitkälle mietityt materiaalivalinnat, tuotteen oikea koko ja kotimaisuus ovat valttejamme joita haluamme tuoda esiin.

 

 Bebiboo unipesä on valmistettu Suomessa - Avainlippu

8 arviota tuotteelle Bebiboo unipesä, valkoinen

 1. Sami

  Suosittelen lämpimästi! Erittäin tukeva ja helppo pestä. Tyttömme on helppo nukuttaa omaan pesäänsä melkein mihin vaan ja siirtää siitä pesässä sänkyyn. Itsekin voi huoletta nukahtaa viereen kun laidat ovat suojaamassa lasta jolloin ei itse pyörähdä päälle eikä lapsikaan pääse pyörähtämään pois pesästään. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille!

 2. Kaisa

  Todella kaunis ja ihana vauvanpesä. Konepesu onnistuu hyvin ja alusta helppo irroittaa. Suosittelen, vaikka hieman hintava tuo oli. 🙂

 3. Selina, Kun äiti kelaa -blogi

  Ihana, laadukas ja kotimainen unipesä, joka luo turvallisuuden tunnetta vauvalle, mutta myös vauvan vieressä nukkuville vanhemmille. Vauvaperheessä vuotavat vaipat ja muut vahingot kuuluvat arkeen, mutta onneksi unipesä on helppo pitää puhtaana, koska sen voi nakata sellaisenaan pyykkikoneeseen ja useista pesukerroista huolimatta sen muoto ja materiaalit ovat edelleen kuin uudet. Erityisplussa vedenkestävästä pinnasta patjassa ja kauniista ulkonäöstä! Suosittelen!

 4. Pinja

  olemme tykänneet bebiboosta todella paljon! Vauva nukkuu yöt rauhallisemmin kuin esikoinen ja nukahtaa myös helposti uudelleen pesäänsä. yksi iso plussa on pesän näppäryys ottaa mukaan! meidän ei tarvitse enää miettiä, missä vauva nukkuu reissussa kun bebiboossa vauva voi nukkua turvallisesti meidän välissä tai vaikka lattialla suojaisassa paikassa. Tyylikkyydestä myös pisteet! Sopii mahtavasti makuuhuoneemme sisustukseen, eikä tarvitse piilotella.

 5. Sinttu

  Todella hyvä ja monipuolinen tuote. Huomattavasti laadukkaampi kuin ns.halpisversiot ja laadusta maksan mielelläni. Toimii hyvin sekä pinnasängyn, että vaunukopan pienentäjänä ja helppo ottaa matkalle mukaan.

 6. Simo

  H niin kuin helppous. Näin yhden lapsen isänä se on ihan ykkös juttu. Tuote on helppo pitää puhtaana ja luo turvallisuutta öihin, kun vauva nukkuu kanssamme sängyssä. Reissaamme paljon, joten myös Beibiboolle tuli kilometrejä mukanamme ja se helpotti uusiin paikkoihin nukahtamista. Kotimaisuus ISO plussa.

 7. Ilona (varmistettu kirjoittaja)

  Yksi parhaimmista vauva-ajan hankinnoista! Bebiboo on kaunis, erittäin helppo pitää puhtaana ja ennen kaikkea vauva nukkuu yönsä hyvin pesän reunojen suojassa.

 8. Susanna

  Laadukas ja helposti pestävä! Aivan pienenä toi varmasti kohtumaista turvallisuuden tunnetta ja myöhemmin toiminut perhepedissä oivana omana soppena. Hyvä investointi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *