Usein kysytyt kysymykset

Missä Bebiboo on valmistettu? Bebiboo on 100% tehty Suomessa.

Mitkä ovat Bebiboon mitat?

Bebiboon patjan pituus on noin 65 cm. Patjan leveys on hieman alle 30 cm. Mitat ovat sen takia noin -mittoja, sillä Bebiboon mittoja voi säätää. Bebiboossa on kiristysnyöri, jonka avulla Bebiboo laajenee tai pienenee. Bebiboon saa jalkopäästä auki, mutta parhaan hyödyn tuotteesta saa silloin, kun Bebiboo on tiivisti vauvan ympärillä.

Miksi Bebiboo kannattaa ostaa?

Muistatko vielä kun itse olit lapsi? Lempileikkeihin kuului kaikenlaisten majojen ja linnojen rakentaminen. Parasta oli se, kun pääsi jonnekin piiloon. Sohvien ympärille laitettiin mahdollisimman paljon tyynyjä, että omasta ”linnasta” tulisi mahdollisimman tiivis. Monet aikuisetkin käyttävät prinsessaverkkoja tai muita suojia sängyn ympärillä, koska se vaan on niin mukavaa. Etenkin vauvoilla ja lapsilla on luontainen halu saada olla tiiviissä ja pienessä paikassa.

Reunat tuovat suojan ja turvallisuuden tunnetta. Vauvalle Bebiboo imitoi äidin kohtua – sitä hyvinkin tiivistä ja turvallista paikkaa. Kohdussa ”reunat” ovat lähellä, ja siellä masussa vauva potkii ja tuntee äidin myös sitä kautta. Bebiboo ei voi ikinä korvata äitiä eikä isää, mutta se voi auttaa teitä kaikkia saamaan paremmat unet.

Voiko bebiboon ottaa mukaan matkalle?

Ehdottomasti voi ja se on jopa suositeltavaa. Silloin vauva saa nukkua samassa paikassa mihin vauva on kotonakin tottunut. Mitä tutumpi paikka, sen parempi yleensä.

Mitkä ovat Bebiboon hoito-ohjeet?

Bebiboon voi pestä koneessa. Patja tulee ottaa pois ennen koneeseen laittoa, ja patja on super helppo ottaa pois. Bebiboossa patja on vedenkestävä, joten se ei tarvitse konepesua. Pese Bebiboo 40 asteessa, jotta se pysyy hyvänä. Bebiboossa käytetyt materiaalit ovat laadukkaita, joten bebiboo säilyttää muotonsa useankin pesun jälkeen!

Miksi Bebiboo on muita unipesiä kalliimpi?

Bebiboo on ainoa tehtaassa valmistettu suomalainen vauvanpesä. Bebiboolla on lisäksi Avainlippu, joka on tae suomalaisuudesta. Bebiboossa käytetyt materiaalit ovat ihan erilaiset kuin muilla: materiaalit ovat arvokkaat ja se vaikuttaa hintaan.

Bebiboossa on vedenkestävä patja, jonka sisällä on jämäkkä mutta silti pehmeä patja. Tämän ansiosta Bebiboon voi laittaa lattialle ilman, että tarvitset muuta patjaa pehmusteeksi vauvan alle. Bebiboossa käytetty täyte on allergiaystävällistä ja täyte on tehty kestämään konepesut. Monissa tuotteissa täytteenä käytetään vanua, joka paakkuuntuu helposti pesussa. 
Ulkokangas on kestävää, ettei tuote mene rikki vaikka sitä kuljettaisi eri paikkoihin.Mikä on yritys Bebiboon takana?

Yritys on nimeltään Sanna Karin, eli minä Sanna pyöritän firmaa. Olen kehittänyt Bebiboon intohimosta tehdä laadukkaita tuotteita vauvoille. Yritys on 100% suomalainen, joten kaikki verot ym. tulevat myös tänne Suomeen. Kuulun ennakkoperintärekisteriin sekä alv-rekisteriin. Kaikki työ jota Bebiboolle ostetaan, tulee myös Suomesta. Vilpitön haluni on palvella asiakkaitani ja tehdä ja myydä vain sellaista tuotetta, josta ihmiset tykkäävät. Sen takia otan palautteet vakavasti, sillä asiakas on minulle aina se ykkönen. Kiitos sinulle siitä, että luet tätä tekstiä ja olet kiinnostunut tuotteestani Bebiboosta!